måndag 11 juli 2011

Barn ridning!


Sara och barnen är uppe nu och barnen fick rida lite på hästarna. Dom gillade det och hästarna skötte sig bra!



Nilas sjunger kusin vitamin!









Nilas gör sig klar.

Nilaj på Àlur.

Iväg vi går!


Elsa.

Elsa på Wojtek.


Jag fick leda en bit!

Dom fick testa att sitta bägge två på Wojtek utan sadel.

Elsa rider utan sadel.


Elsa på Àlfur.



Balans övningar!

Nilas är Nöjd.

2 kommentarer:

  1. GUD VAD HÄRLIGT DET DÄR SÅG UT; både för hästarna och småryttarna! Hur går det med alla hästarna där uppe? Hur går det med hovarna? Du får hälsa Sara och barna från mig! :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag är fortfarande inte nöjd!! ;) När ni ändå är i göra skälv tagen ordna en svängel och draglinor! bakselen ska sitta i vagnen för att kunna fånga upp den i nerförs backar ge sedan bort det ni gör till dom som äger selen så dom också lär sig hur det ska se ut! Men det var bra att ni gjorde en baksele!

    Sv: Tyvärr får du vara rätt nöjd med detta då det inte är vår vagn så kan vi inte svetsa på sakerna som behövs bara sådär, vi har inte en svets bara sådär och vi har inte grejerna bara sådär. Ekonomin är inte bra alls för tillfället och just därför får vi nöja oss med det lilla vi kan fixa bra! ;) eller vinna en miljon... Hehe. När jag har fått ett jobb med en fast lön kommer jag köpa mig en egen vagn och sele och då får jag kika på riktigt bra grejer redan från början men som sagt är ekonomin inte den bästa just nu.. Men iaf, jag visste inte hur jag skulle fästa bakselen så det blev i selen men nu vet jag ju att den ska sitta i vagnen och det tackar jag dig för ;) vad skulle jag göra utan dig Therese? Internet hjälper en då inte med allt :P Men du, det finns ett gammalt fallfärdigt hus här som behöver piffas upp lite, men jag tror att det inte skulle vara så dyrt att hyra (ägarna vill riva det då de inte haft bra hyresgäster på ett tag, så nu står huset bara och jag tror att om jag pratar med dem så kan jag få hyra det billigt om jag fixar till det. Har dock inte varit in occh sett hur det ser ut men kan ju fota lite och skicka bilder till dig om det ens är intressant. Vill du bo med mig till hösten eller i vår (beroende på jobb här nere?) Eller ska jag glömma den tanken på en gång?

    Hoppas ni har det grymt bra och att alla pållarna är friska och glada! Pussa på alla djuren från mig!

    SvaraRadera