söndag 18 mars 2012

Födelsedags firande!

Mamma fyllde är här för ett tag sedan och jag och några fler hade gått ihop och köpt en sadel till mamma som hon så länge önskat sig!
Hon var ju i Kiruna på sin födelsedag så skälva firandet blev när hon kommit hem.

Hon firades med pompa och ståt Sara L i Skansholm där vi har hästarna gillar det här med att fira så mamma bekläddes med ögonbindel och fick i sig lite go dricka och snurrades och hade sig så hon blev riktigt yr i bollen! Då serverades det glasstårta och brownis som Sara L s dotter Ida bakat och kaffe och ännu mer stärkande till mamma!
Sedan kläddes hon och fick gå ut fortfarande med ögonbindel gick ett par varv på gården fick känna på en presenning och gissa vad det var sedan fick hon klättra över traktor gafflar och dricka lite mer  mer stark dricka och klättra upp på en pall där väntade hennes vackra springare som hon fick känna igenom och gissa vilken häst det var hon gissade förstås fel trodde det var Eldor!

Men när det kommer till att stå stilla vid en pall när en person i ögonbindel klumpigt skulle klättra upp på en häst kändes det som att gamlingen var bäst till det jobbet!

När hon väl klättrat upp på hästen och fått se vad det var hon fick så blev hon riktigt glad!


Mm vad gott! Lite stärkande!

Tårta!
Skååål! Botten upp!

Nämen inte var det Eldor inte!


Läser kortet där det står vem som bidragit till presenten!

Jippie!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar